Meduska Napisano 2 Września 2017 #470648 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Siemka Hej Leci Propozycja Od Matiego Mianowicie chciałbym żeby na serwer został wprowadzony freez time przed każdą rundą 3/4 sekundy znacznie poprawia to grę ponieważ jest szansa: Po 1 Na Kupienie wszystkiego co potrzeba w przypadku vipa jest to tylko def ale zawsze trzeba jednak go kupić a vipów jest i tak niewiele Po 2 Na dostosowanie się do swojego respawnu/ i wybranie miejsca w które lecimy Po 3 Na ustalenie w terro gdzie lecimy często jest tak że ktoś powie lecimy na b a połowa już na długiej i mówią że mogło się mówić wcześniej Myślę że 3/4 sekundy to nie za dużo a mogą dać na prawdę dużo,chociaż nie wiem czy ktoś patrzy na to pod takim kątem jak ja Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 2 Września 2017 #470707 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Ja jako vip jestem na NIE , ale myślę że gracze bez vip'a byli by wniebowzięci. A dla Vip'a w CT polecam tobie bind "klawisz" "defuser" //Szybki edit: Są takie osoby które opierają własnie swój styl gry na szybką wbite gdzieś tak żeby nawet drużyna przeciwna nic nie kupiła Edytowane 2 Września 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 2 Września 2017 #470721 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Jestem na NIE i myślę, że ludzie przyzwyczajeni do dotychczasowych ustawień serwera też będą zniesmaczeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 11 Września 2017 #472083 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 @SUNN. trochę leży, jakieś rozporządzenia opiekuna? Ew. Czarnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Września 2017 #472086 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 W sumie temat został chyba już jakiś czas temu wyjaśniony na serwerze. - VIP ma już defa w pakiecie - do szybkiej gry lepiej jest dostosować się tym co się nie spieszą niż tym co chcą zdążyć się odpowiednio rozmieścić po mapie, wolałbym innych ciągnąć do góry niż resztę ciągnąć w dół - fakt, z dogadaniem się czasem jest problem ale tyczy się to głównie sytuacji kiedy ktoś się spóźni z propozycją Zamykam (żeby nie zapomnieć) ale potem dopytam się dla pewności autora i najwyżej otworzę na nowo. Tak czy siak 3-4s to o jakieś 1-3 sekundy za długo by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Września 2017 #472088 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi