Kotecek Napisano 4 Września 2017 #470924 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) - Wchodzenie raz dziennie na forum; TAK - Minimum 16 lat; TAK - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; TAK - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; TAK - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; TAK - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; TAK - Minimum 30h przegrane na serwerze; Nie obowiązuje chyba ale TAK. - Obowiązkowo aktywne konto steam; NIE - Posiadanie mikrofonu; NIE ale zakupie Nick: Kotecek Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Wystarczające Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,2 Staż w CS-sie: 5 lat będzie Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty?: Dlatego że jestem aktywną osobą. Gram często w godzinach porannych (brakuje wtedy adminów, więc mogę się przydać) Zależy mi bardzo żeby pomóc. Jestem osobą spokojną, kulturalną, miłą, uprzejmą i bardzo pomocną. Bardzo bym chciał pomóc. Zauważyłem też na serwerze że jest dużo graczy którzy używająwspomagaczy. Znam się na komendach AMXX, myślę że mogę się przydać, nie tylko do tego żeby banować graczy którzy używają wspomagaczy ale żeby też dbać o kulturę na serwerze i pilnować serwer też przed graczami którzy reklamują inne serwery. Na serwer poświęcę jak najwięcej czasu. Myślę że zasługuję na szansę jak każda osoba. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: z 4h Kontakt: PW, SERWER Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Kotecek/80.72.40.110:27027/ @Darshil @1lemon1 przepraszam ale miałem ważne wtedy sprawy ;/ Miałem wtedy przez te 33 dni, spróbuję ten czas nadrobić, będę aktywny ale muszę dostać szanszę Edytowane 4 Września 2017 przez Kotecek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 4 Września 2017 #470963 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Podanie chyba do odrzucenia gracz nie ma rozegranej ani jednej minuty na serwerze . I konto stworzone zostalo po admina jak widac @SUNN. @Malu Edytowane 4 Września 2017 przez 1lemon1 Darshil i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 4 Września 2017 #470996 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) NA NIE. @SUNN. wszystko fajnie ale przegrane moze rok temu? w Ostatnich 30 dniach brak przegranych minut....Gram tu ponad 3 lata ale jakos nie pamietam go xd NIe znam cie. O ile mnie pamiec nie myli problem z ss byl . W znajomosc amx tez watpie. Konto pod podanie. @Kotecek bylo poczekac z podaniem xd Edytowane 4 Września 2017 przez Darshil *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i Lemon_Haze dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 5 Września 2017 #471175 Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jestem na Nie. Nie znam cię. Trochę minut jest ale miałeś przerwę. Dopiero tak jak byś grał 2 dzień. Pograj codziennie to zmienię zdanie. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Września 2017 #471665 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi