KillE#R$$` Napisano 4 Września 2017 #470927 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Witam. Zakupiłem sobie wczoraj klasę Premium Ninja biegam no i wyszło na to ze nie ma 1/1 z kosy. Fajnie by było jak by to ktoś naprawił. Jak coś jestem chętny i mogę wam tą klasę zrobić 5 min . Znając życie wasza klasa Ninja jest zrobiona na generatorze klas , wiec wcale mnie to nie dziwi bo tam 1/1 z kosy nie działa . Postaram się zaraz podpiąć plik sma i amx gotowej klasy . Edytowane 4 Września 2017 przez KillE#R$$` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillE#R$$` Napisano 4 Września 2017 Autor #470929 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Daje sma. Ustawcie sobie na jaką flagę chcecie , Zmienicie to w tej linijce . if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_D)) Pozdrawiam i był bym wdzięczny. codclass_Ninja.sma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 4 Września 2017 #470931 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Ziomek klasa działa jak należy z "PRAWEGO PRZYCISKA MYSZKI" z "LEWEGO PRZYCISKA MYSZKI" nie działa i tak ma być A może osoba którego biłeś posiadał perk jakiś np: "Notatki Kapitana" "Tajemnicza Antyterrorysty"? I jeszcze podeśle demko, że działa jak należy //Edytowane musiałem zmienić te "Ziomek" bo co zdanie było ninja.dem Edytowane 4 Września 2017 przez Idealna Bania SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillE#R$$` Napisano 4 Września 2017 Autor #470932 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jasny gwint faktycznie Sry . Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Września 2017 #470938 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi