astroe Napisano 29 Grudnia 2015 #374963 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):18.39 29 grudnia Nick admina/gracza, który zawinił:Alladynek Dowody: http://screenshooter.net/100737006/ioyswgo Świadkowie:Cały serwer Uzasadnienie:No cóż. Zdarza się że używam niecenzuralnych słów, ale banowanie mnie za 1 panią lekkich obyczai jest przesadą. Rozumiem że admin jest nowy, chce się pokazać z dobrej strony, ale taka nadgorliwość to już przesada. Wiem że banów 5 minutowych nie trzeba dokumentować, jednak chcę zobaczyć czy admin coś widział złego, prócz tego co jest na ssie. Ps. proszę włączyć hltv na serwerze. Regulamin znam na pamięć, pisałem go więc mniej więcej wiem kiedy mogę się odwołać, a kiedy wrzucić skargę. Z bogiem. Laguje:) Skopiowane z Regulaminu: "2. Zakaz nadmiernego przeklinania. (Ban 5-30 minut)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grestian Napisano 29 Grudnia 2015 #374999 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Po co ta skarga?? Już jest po banie... A co do ss'a przeklinał to dostał bana na 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 29 Grudnia 2015 #375006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Wcześniej pisałem żebyś nie przeklinał wiec nie wiem w czym problem dostałeś i tak bana tylko na 5 minut nie wiem czy wiesz ale w regulaminie pisze ze nadmierne przeklinanie jest karane banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 29 Grudnia 2015 Autor #375024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Nadmierne przeklinanie... Nie musisz mi pisać co jest w regulaminie:D Wyobraź sobie że doskonale go znam. Dobra. Skarga do zamknięcia, bo to jednak tylko 5 minut, szkoda że HLTV nie było by bym przysiadł i przejrzał całą rozgrywkę i poszukał gdzie tam niby wczesniej przeklnąłem, a co lepsze gdzie mnie niby upomniałeś;0 Z bogiem Laguje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 29 Grudnia 2015 #375029 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Życzymy miłej gry na serwerach multi-head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 29 Grudnia 2015 #375061 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Jeśli cie upominał a potem dał ci bana na 5min z słowa to ban słuszny Astroe ile ty masz lat żeby pisać na czacie "kurwa" dziecinne moim zdanie możesz wykrzyczeć sie na dom broń borze przez mikro na serwerze ale nie widze żadnej przyjemności w pisanie na czacie "kurwa" zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 29 Grudnia 2015 #375063 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi