Mlodaa z m4 Napisano 10 Września 2017 #471887 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 (edytowane) Witam, mam kilka spraw a nie wiem gdzie je zgłosić.. 1. Chodzi mi o to, że np gracz z 4000 kili i stosunkiem.. 1.2000 ma taką samą rangę co osoba z 4000 kili i stosunkiem 1.7500.. Proponuję dopasować do dokładnie do tego co jest w /rangi (co z resztą nie działa i trzeba naprawić) 2. Druga spawa to taka, że często przy zmianie mapy wywala gre i wyskakuje error, wiele osób mi to zgłaszało. Podejrzewam, że przez to ludzie też odchodzą.. 3. Trzecia sprawa, da się zrobić by admin widział kto ma bombe będąc w ct (nawet nie wiem czy tak się da zrobić :D)? na naszym serwerze rzadko jest 5 ct (więc ONLY A), a ludzie plantują b... ułatwiłoby to nam adminom zadanie, bo nikt się przyznać nie chce wtedy.. 4. Mam jeszcze propozycje, która jest tylko urozmaiceniem Co wy na to by vip/svip miał innego skina postaci? na innych serwerach często jest takie coś, co może zachęcić do kupna ;D 5. Mam też problem, nie wiem czy to normalnie, ale gdy zginę to słyszę ludzi tylko przez 5 sek, potem cisza mimo że używają mikro.. To chyba tyle, byłoby super gdyby ktoś się wypowiedział @SUNN. @happy @Ania ;) @Malu @Danke:* #URLOPIK @aquax i inni.. Pozdrawiam Edytowane 11 Września 2017 przez Mlodaa z m4 Lewyy' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 14 Września 2017 Autor #472514 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Ktoś coś? Nikt się nie zainteresuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 20 Września 2017 #473308 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Edytowane 20 Września 2017 przez .::[JELFA]::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 21 Września 2017 #473381 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 2. Nie wiem, mi takie błędy nie wyskakują 3.To jest coś co napewno by się przydało 4.To jest w sumie spoko :OO Nie gram tam ale się wypowiedziałem bo prosiła . Poza tym to też GO MOD Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewyy' Napisano 21 Września 2017 #473399 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 2. Mi też ten błąd wyskakuje i bardzo denerwuje XD 3. Można by blokadę jakąś założyć czy coś 4. Dla mnie bez sensu 5. Dziwne, dziwne Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 24 Września 2017 #473855 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 2. Mi tak samo wyskakuje to jest błąd jak chyba jest wybierana mapa cache ale nie jestem pewny. 3.Blokada by się przydała ale zależy od adminów lub zrobić żeby admini widzieli kto ma tą pakę. 4.Jestem za jeżeli oczywiście oni się zgodzą mogę nawet poszukać modeli na nich 5.Może to winna cs'a nwm Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 10 Października 2017 Autor #475955 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 @SUNN. @Ania ;) @Malu @aquax @Inte Tillgänglig Danke:* ? jakas reakcja? miesiąc czekam, a wy nic.. Jak ma się mh rozwijać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Października 2017 #475962 Administrator Udostępnij Napisano 10 Października 2017 1. Zgłosilem to techników. 2. Nie powinno być już tego błędu 3. Raczej nie jest to możliwe 4. Bez sensu dodatkowe modele i plugin który obciąży sprawność serwera. 5.z czymś takim się nie spotkałem. Musze osobiście to sprawdzić. [Team Hax] Dizek#CS:GO9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 10 Października 2017 Autor #475981 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To może chociaz blokada bsa b przy mniej niż 5 ct? Napisać w sprawie tego 5 pkt? Chodzi o to że jak zginę to przenosi mnie na spect automatycznie i nie słyszę nikogo kto jest w innym teamie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 10 Października 2017 #475984 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Chcecie to wam napisze plugin, że po podlozeniu paki adminom sie wyswietli nick kto podkladal xdd To moge od strzała napisać więc jak trzeba bedzie to smialo Doman, KillFromNOOB i Mlodaa z m4 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 11 Października 2017 Autor #475999 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 16 godzin temu, klqs napisał: Chcecie to wam napisze plugin, że po podlozeniu paki adminom sie wyswietli nick kto podkladal xdd To moge od strzała napisać więc jak trzeba bedzie to smialo @aquax Napisać w sprawie tego 5 pkt? Chodzi o to że jak zginę to przenosi mnie na spect automatycznie i nie słyszę nikogo kto jest w innym teamie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi