Alora Napisano 18 Września 2017 #473042 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Nick:AloriaWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na co45kZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie:jakies 4-5 lat juz sam nie pamietam Steam / NonSteam:NonSteamDlaczego Ty: Byłem adminem już ponad rok, zrezygnowałem z powodow rodzinnych przez co nie mialem czasuCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie jak czas pozwoli ale dziennie 3 godzinyKontakt:fb,tsLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Aloria/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 18 Września 2017 #473048 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Okres probny,chociaz mysle ze za szybko podanie po powrocie . Znikasz nagle bez sladu bez slowa. Poza tym miales admina tutaj ogarniasz. Amx znasz .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alora Napisano 18 Września 2017 Autor #473050 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 moze i za szybko ale mam czas zeby troche pograc brak prawie administracji wiec mysle ze sie przydam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr0sh Napisano 18 Września 2017 #473073 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Neutral -Amx ogarniasz - dobre gt -ban za miny -degrad za aktywnosć. Edytowane 19 Września 2017 przez Fr0sh Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 18 Września 2017 #473085 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Jestem na Nie. Miałeś admina grałeś a potem degredacja za aktywność. Ostatni ban za miny resp. Upominałem cię parę raz że źle stawiasz miny kick a w końcu ban. Jeżeli pograsz codziennie to zmienię zdanie. Starasz się na początku jak podanie a potem nie wiem co z tobą się dzieje. .Spr!Nt^^ i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alora Napisano 18 Września 2017 Autor #473095 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 jezeli chodzi o miny to akurat co do min to moge sie z toba klocic bo miny stawiam tam gdzie mozna a ban byl za to ze mina byla postawiona troche za wyjsciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alora Napisano 18 Września 2017 Autor #473102 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zawsze staram sie tak samo , a ten kick przez ciebie byl zupełnie nie na miejscu widocznie sam nie wiesz gdzie min nie mozna stawiac , a ze denerwowalo cie to ze padales od min to musiales cos zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Września 2017 #473561 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Zapraszam do wypowiedzi. @TheSlayer @ChudyMax @Centurion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 23 Września 2017 #473569 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Jestem na Nie Grasz teraz a później znikasz Ban za miny + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyMax Napisano 23 Września 2017 #473608 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Jestem na nie słabo cie kojarzę Trochę z regulaminem nie jesteś zapoznany Niby masz jakieś doświadczenie ale nie przekonujesz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alora Napisano 24 Września 2017 Autor #473856 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 bo widocznie grasz nie w tych godzinach co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Września 2017 #474398 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Jak widać po wypowiedziach, musisz jeszcze przekonać do siebie adminów. Mają rację z tym, że zbyt szybko składasz podanie. Gt nie zachwyca, a skoro zależy Ci na przyjęciu podania, to powinieneś się troszkę bardziej postarać. Myślę, że powinieneś spróbować za 2 tyg Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Września 2017 #474399 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi