.Spr!Nt^^ Napisano 18 Września 2017 #473089 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Nick: Centurion Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na innej sieci oczywiście bylem admine i tutaj Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 5/6 Staż w CS-sie: około 6 lat Steam / NonSteam:Ns Dlaczego Ty:Wróciłem do gry wiec wracam na mój ulubiony serwer a tu patrze tylko 3 adminów często gram w nocy lub wieczorami a tu latają na cmd lub po txt wiec znam adminów i wiem ze maja prace zycie prywatne wiec nie moga caly czas siedzie na serwie a chce żeby grało sie jak najlepiej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny ale czasami sie zdarzy duzo wiecej Kontakt: Pw Link do GameTracker'a https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Centurion Ps. godziny rosną cały czas czekam na wypowiedz adminów jak i graczy @ChudyMax @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Edytowane 19 Września 2017 przez Centurion 1 *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 18 Września 2017 #473097 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Jestem na tak. Znam cię chyba że 2 lata zawsze sie dogadywalismy fajnie sie z Tb gra, admini potrzebni bo coraz więcej chamstwa na serverze .Byłeś tu adminem adminem utrata przez brak aktywności ale rozumiem cię bo sam mam mało czasu na grę.Znasz amx. .Spr!Nt^^ i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr0sh Napisano 19 Września 2017 #473127 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Na tak -gt -Ogar Darshil i .Spr!Nt^^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 19 Września 2017 #473188 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Jestem na Tak. Zgłasza na u@. Zawsze pomocny. Miał admina już. Zna amx. Powodzenia. .Spr!Nt^^ i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Września 2017 #473560 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi