JakiM231 Napisano 19 Września 2017 #473166 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Twój nick podczas gry:JakiM Godzina, data zdarzenia:jakieś 10-15 min temu nwm dokładnie Mapa:kurde nie znam tej mapy w bansie chyba powinno pisać STEAM_ID / IP: nie znam Uzasadnienie: to było tak że wczoraj dostałem bana na 1 dzien i jeszcze wczoraj próbowałem wejść i nie mogłem a dzisiaj jak wszedłem w csa i chciałem zobaczyć ile mi zostao do końca bana to wszedłem na serwer, to grałem a admin wszedł i dał perma za aktywnego bana...ja nie rozumiem czemu tak się stało ale perm nie jest słuszny..... prosze o uzasadnienie tego perma [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : JakiM [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 517049971 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.254.255.148 ' [AMXBans] ======================================== KillFromNOOB dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Września 2017 #473169 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 (edytowane) Dostałeś aktywnego bana za to, że wszedłes po mimo bana na dzień za kulture. Jeśli chcesz nadal grać na naszych serwerach zapraszamy do zrobienia 100 reklam dla naszego forum bądź wykupienia ub w odpowiednim dziale. Edytowane 19 Września 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Września 2017 #473172 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi