MichuQ Napisano 10 Kwietnia 2016 #421915 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry: MichuQ Godzina, data zdarzenia: Nie wiem. Mapa: De_Dust2 / Inferno STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 125916450 Uzasadnienie: Chciałem dzisiaj wbić na serwer i taki oto komunikat: [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MichuQ [AMXBans] Reason : ' VAC BAN ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 125916450 ' Jeśli powód jest "VAC BAN" To rozumiem iż jest to ban za używanie wspomagaczy/cheatów, których nigdy nie używałem. Co prawda na profilu posiadam VAC Bana ale nie jest on na Counter Strike. Prosiłbym o unbana, gram na tym serwerze od Października 2015 roku i byłem do niego przyzwyczajony, chciałem wrócić po paru dniach przerwy i taka niespodzianka. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Kwietnia 2016 #421916 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nie tolerujemy graczow z zbanowanym VAC http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:125916450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Kwietnia 2016 #421917 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi