MH | No Swear Napisano 28 Września 2017 #474388 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Nick: MH | No SwearWiek:29Doświadczenie (w byciu adminem): z 3 lata + ze mialem wlasny serwer kiedys ***** i aktualnie bylem tu adminem na dd2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 5 bo dlugo mnie nie bylo z 2-3 lata Staż w CS-sie:jakies z 11-12 lat bedzie poczatki cs 1.5 Steam / NonSteam: aktualnie nie posiadam steam ale za miesiac ogarne steam Dlaczego Ty: Dla czego ja bo chce wrocic do starej ekipy Aquaxa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zalezy od pracy ile mam czasu ale tu wrocilem od 3 dni jeszcze nie gralem na serwerze ale zawsze mozna sprobowac Kontakt: gg 11749417Link do GameTracker'a: brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Września 2017 #474400 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 https://cache.gametracker.com/player/MH | No Swear/80.72.43.106:27027/ Zupełnie Cie z Sunnem nie kojarzymy jako byłego admina tutaj ale jeżeli faktycznie nim byłeś to godzina po powrocie na serwer to stanowczo za mało aby wrócić na owe stanowisko. Musisz dać się poznać na nowo zarówno Adminom jak i graczom. I trzecia najważniejsza już rzecz to brak steam. Bez niego niestety Admina u nas nie dostaniesz. Piszesz, że steam będziesz miał za miesiąc więc prawie będziesz miał okazję żeby dać się poznać na serwerze na chwilę obecną close i zapraszam z podaniem za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Września 2017 #474402 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi