chilu Napisano 29 Września 2017 #474526 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: RS6 Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP: 5.172.239.167 Uzasadnienie: Witam. Chciałbym odwolać mojego bana. Ktoś wkradl mi sie na konto i gral na czitach a mnie wtedy nie było w na komputerze , dostalem wiadomosc od kolegi -Snow2G- Icetree ze ktos wkradl mi sie na konto i z tego co wiem byl to gracz o nicku NEXAR snow chciale mi pomoc zebym nie dostal bana i wszed na moje koto i wyzywal admina zebym dostal bana na 3h dlatego zeby cziter nie gral bo tal to dostal bym bana Permanientnie. Przepraszam admina ktorego moj kolega obrazal i chcial bym poprosic o odwolanie dlamnie i dla mojego kolegi. Edytowane 29 Września 2017 przez chilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 29 Września 2017 #474527 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 17.09.2017 dostałeś perma za AB. Od tamtej pory miałeś 48h (2 dni) na napisanie odwołania, a od momentu bana do dzisiaj mija 12 dzień. Ban zostaje, a jeśli ty nadal chcesz grać na naszych serwerach zapraszam do wykonania 100 reklam dla naszej sieci bądź wykupienia UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 29 Września 2017 #474529 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi