Szkrim Napisano 4 Października 2017 #475251 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Nick: SzkrimWiek: 17latDoświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na tym serwie wiec mam trochę doświadczenia Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: troche ponad 4 lataSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Bo chciałem znowu poczuć się adminem tak jak kiedyś i naprawić to co zepsułemCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Miałem przerwę 2 miesięczna od cs'a dlatego straciłem admina ale wracam do normy wiec 2h dziennie na pewno Kontakt: Fb/Ts/i sama graLink do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Szkrim/91.224.117.52:27140/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 4 Października 2017 #475252 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem na Tak + Był tu adminem i poświęcał dużo czasu + Jakiegoś skilla tam ma + Kulturalny + Bezkonfliktowy + Pomocny Moim zdaniem może wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Października 2017 #475434 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Fajnie że wracasz ale podanie już po 3 dniach od powrotu (masz tylko 1h na serwerze w tym tygodniu). Zamykam podanie na okres tygodnia - podciągnij aktywność. Za tydzień zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi