GramNaFarc Napisano 5 Października 2017 #475381 Napisano 5 Października 2017 Data zdarzenia: 05.10.2017Nick gracza: PifPAGDowody: amx banŚwiadkowie: Gracze na serwerze . Uzasadnienie: Dostałem bana za podszywke i mam hasko na nick i grałem normlanie sobie przez steama GramNaFarcie , skoro on nie ma admina to moge sobie grac na jakim nicku chce. Dlaczego dostaem bana przy sttach 35 / 3 i dobrym perkiem ? Ten ban był bez podstawny Admin [DS]Vix3n mozesz jakos to wytlumaczyc na jakiej podstawie dostalem bana . klqs dodał reakcję 1
Gość Napisano 5 Października 2017 #475385 Napisano 5 Października 2017 Ban na 5minut- tlumaczenie niepotrzebne. Ale jednak zrobilem screena żeby nie było. Nick Pifpag to nick Twojego znajomego nie Twój. Więc jest to podszywanie
RYBSON Napisano 5 Października 2017 #475389 Napisano 5 Października 2017 Ban zostaje. Następnym razem nie graj na czyimś koncie nawet jeśli właściciel o tym wie. Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1
RYBSON Napisano 5 Października 2017 #475391 Napisano 5 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
5 Paź
4
Najaktywniejsi w tym temacie
RYBSON 2 posts
GramNaFarc 1 post
Popularne Dni
5 Paź 2017
4 posts
Popular Posts
GramNaFarc
Data zdarzenia: 05.10.2017Nick gracza: PifPAGDowody: amx banŚwiadkowie: Gracze na serwerze . Uzasadnienie: Dostałem bana za podszywke i mam hasko na nick i grałem normlanie sobie przez steama GramNaFa
RYBSON
Ban zostaje. Następnym razem nie graj na czyimś koncie nawet jeśli właściciel o tym wie.
Posted Images