GramNaFarc Napisano 5 Października 2017 #475381 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Data zdarzenia: 05.10.2017Nick gracza: PifPAGDowody: amx banŚwiadkowie: Gracze na serwerze . Uzasadnienie: Dostałem bana za podszywke i mam hasko na nick i grałem normlanie sobie przez steama GramNaFarcie , skoro on nie ma admina to moge sobie grac na jakim nicku chce. Dlaczego dostaem bana przy sttach 35 / 3 i dobrym perkiem ? Ten ban był bez podstawny Admin [DS]Vix3n mozesz jakos to wytlumaczyc na jakiej podstawie dostalem bana . klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Października 2017 #475385 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Ban na 5minut- tlumaczenie niepotrzebne. Ale jednak zrobilem screena żeby nie było. Nick Pifpag to nick Twojego znajomego nie Twój. Więc jest to podszywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 5 Października 2017 #475389 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Ban zostaje. Następnym razem nie graj na czyimś koncie nawet jeśli właściciel o tym wie. Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 5 Października 2017 #475391 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi