^PoPus^ Napisano 6 Października 2017 #475456 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Nick: ^PoPus^ Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wiele razy adminem, oczywiście byłem tutaj też adminem ( kiedyś) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Wydaje mi się że bym mógł pomóc serwerowi w pilnowaniu porządku, kiedyś pełniłem funkcję admina tutaj bez problemu. Ale odszedłem z braku chęci gry w cs. Wiem może powinienem pograć te 2 tyg i pokazać że jestem aktywny, ale obiecuję że czas się nadrobi Wiele osób może i mnie pamięta. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Bywa to różnie ale 7h tygodniowo problemu nie będzie. Kontakt:http://steamcommunity.com/profiles/76561198409723120/ Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/^PoPus^/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 6 Października 2017 #475462 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 jestem na nie jak dobrze pamietam u nas nie miales checi grac a na innym serwie miales gt slabe amx plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Października 2017 #475464 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Teraz na pewno się nie uda - w tym tygodniu nie masz nawet 30 minut na liczniku, ogólnie Twój GT kiepsko wygląda - ostatni miesiąc to 5 dni na serwerze. Nie mam nawet podstaw żeby rozważyć okres próbny. Nadrób aktywność i zapraszamy ponownie z podaniem. ^PoPus^ i Ferb dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Października 2017 #475465 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi