[Team Hax] Dizek#CS:GO9 Napisano 8 Października 2017 #475708 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 cześć chciałem zgłoszić problem który mam od kilku dni zacząłem grać na go mod#9 i ciągle rank mi się resetuję co mape nwm co robić dlatego tu piszę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Team Hax] Dizek#CS:GO9 Napisano 8 Października 2017 Autor #475755 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 może by ktoś tak odpowiedział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Października 2017 #475883 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Na go modach, przeprowadzane naprawy, musisz uzbroić się w cierpliwość. [Team Hax] Dizek#CS:GO9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Października 2017 #475884 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi