GramNaFarc Napisano 8 Października 2017 #475737 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Data zdarzenia: 08.10.2017Nick gracza: FRONTDowody: Świadkowie: Gracze Uzasadnienie: FRONT uzywa wulgarnych słów a admini nie reagują a inaczej jest w moim przypadku. Opisze 2 sytuacje które powinny dać do myślenia Pierwszą z nich jest to gdy front zaczął wyzywać innych graczy dość ostro po czym admin Vixen napisał tylko "kultura" oraz na czacie "front uspokój się " a w tym pojawiły sie wyrazy "chuju " " k***a" itp Gdy dopiero napisałem ze jak za to bana nie będzie to wtedy będzie skarga i raczył go zbanować Druga sytuacja Front znowu zaczał wyzywac gracza i tym razem admin nic nie zrobił . Chciałbym się dowiedzieć jakie on ma przywileje bo i ja bym takie chciał mieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Października 2017 #475739 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Wypisz adminow którzy byli w tym czasie na serwerze oraz pokaz więcej ss jeśli masz bo z tego co tutaj widać to na 5 minut bana tylko zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 8 Października 2017 Autor #475740 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Na ile by nie zasługiwał nie dostał go I nawet nie pojawila sie formułka kultura Nie mam ss wiecej bo jak robie to mi sie tryb samolotowy wlacz a wlapku i mi szkoda było Vixen tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Października 2017 #475741 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 @Vix33nek! zapraszamy z twoją wersja. GramNaFarc dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2017 #475743 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 (edytowane) Pierwsza sytuacja - Front napisał coś (nie wiem do kogo) upomniałem go żeby sie uspokoił ponieważ nikt sie nie skarżył ze go to uraziło czy coś ( w takiej sytuacji dostałby bana przy drugiej takiej wiązance), Ale napisał PifPag to zbanowałem. Druga sytuacja jakoś wątpie ze przy tym byłem na serwerze, lecz jeżeli byłem mogłem nie zauważyć, maszyną nie jestem Cofnij sie w czasie gdy byles "adminem" i Twój kolega pifpag również zachowywał sie niekulturalnie a Ty go nie upominałes nawet.. Kręć dalej afery dobrze na tym wyjdziesz @GramNaFarc jedyny ban jaki dostal od Ciebie to za scan przed 7s, wystarczy spojrzeć do bansa, Kłam dalej dobrze Ci to idzie. Edytowane 8 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 8 Października 2017 Autor #475744 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 PifPag zawsze dostawał bany wyzywał mnie na ts ale mówiłem żeby sie ogarnął i dawałem na 5 minut albo dłużej jak zasłużył . Jak mogłeś nie zauważy skoro pisalem 2 razy na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Października 2017 #475745 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 (edytowane) @GramNaFarc pokaż dowód na to, że pisałeś na u @ oraz, że admin był wtedy na serwerze, w przeciwnym razie skarga zostanie odrzucona. Edytowane 8 Października 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 8 Października 2017 Autor #475746 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Że admin byl masz od tego hltv a że pisałem mozna sprawdzic w logach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Października 2017 #475747 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 W takim razie podaj hltv i minute i pokaż to, że pisałeś na u @. Ty napisałeś skargę i to ty masz przedstawić dowody ostatni raz to powtarzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 8 Października 2017 Autor #475748 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 No to chyba mogę ci z hltv pokazać jedynie ze admin był dostepny w tym czasie a ze pisalem to nie mam dostepu do logow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Października 2017 #475750 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 W takim razie zamykam skargę, bo twardych dowodów jak nie było tak nie ma. Następnym razem przygotuj się do takich typu sytuacji bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Października 2017 #475751 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi