BloodyAlien Napisano 28 Grudnia 2015 #374444 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Imię: Paweł Wiek:14 lat Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: 56803472 Staż na forum:Jakoś dużo nie mam ale są potrzebni redaktorzy, Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Mam bardzo znakomite. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Nie mam na razie żadnych Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Mam bardzo dużo max 6-7 godzin dziennie Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): http://multi-head.pl/index.php?/topic/78851-star-wars/#entry414110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Grudnia 2015 #374453 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 NIE -4 h -14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Grudnia 2015 #374454 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nie spełniasz podstawowych wymagań, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 28 Grudnia 2015 #374457 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Na nie, poniewaz nie spelniasz wynagan i sam tekst jest dosc drewniany. Bardziej to wyliczanka niz konkret, ktory jest budowany na zdaniach zlozonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Grudnia 2015 #374410 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Nie ma na co czekać. Brak spełnionych wymagań dyskwalifikuje Cię do bycia redaktorem. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi