GramNaFarc Napisano 15 Października 2017 #476523 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Witam. Lewel 400 został wbity czekam na reset Oraz chciałem zapytać czy za top3 w topce i max lewel jest przewidywana jakaś nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Października 2017 #476527 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Reset będzie na dniach. Jeśli chodzi o nagrodę, to pisałam że nie będzie to co miesiąc Taki konkurs z lvl jak był poprzednio można robić ewentualnie co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 15 Października 2017 Autor #476528 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 No okej trochę słabo bo trochę poświeciłem czasu i jeszcze top1 i pierwszy max lewel wbiłem Jeszcze w 15 dni nabiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2017 #476541 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 @Ania ;) a może dałoby radę pomyśleć jakoś nad tym żeby przykładowo osoba która wbije 3x 400lvl ( niekoniecznie 3 razy z rzędu ) dostawałaby jakąś tam drobna nagrode? Albo to zrobić na takiej samej zasadzie tylko że za ranking top 1,2,3 nie było bo to całkiem częste bo ostatnimi czasy top 1-3 wygląda róznie... ( szok jestem za podium haha ) Założyłoby się wtedy temat do zapisywania jak wyglądało top1-3. Coś by trzeba było wymyślić, nawet drobne nagrody pewnie ucieszą graczy. Na innych serwerach jest np "najlepszy gracz miesiąca", ale cod'ow niestety tam nie biorą pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Października 2017 #476553 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 No można coś pomyśleć. Tylko żeby wszystko sprawnie było to trzeba nad tym posiedzieć i obmyślić wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi