Duniaa Napisano 18 Października 2017 #476890 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Serwer :Multi-Head.pl [COD 801] @1shot1kill.pl Nick: DuniaaWiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): Brak doświadczenia,lecz przyglądałam się pracom z boku innych adminów i sądzę,że to nie będzie przeszkadzać w byciu wzorem na serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: 2 lataSteam / NonSteam: NonsteamDlaczego Ty: Od zawsze denerwowała mnie nieuczciwa gra,przekleństwa,wyzywanie i chciałabym to zwalczyć.Nigdy nie byłam adminem,lecz bez zawahania potrafię rozpoznać aim,wallhack itp...Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h-5hKontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 18 Października 2017 #476892 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 @Duniaa brakuje linku do Twojego GT, poza tym na pewno składasz podanie na OnlyDD2 #1? Czy chodziło Ci o COD 801? @z.r.a.z. raczej kosz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi