Pomidor'ek Napisano 25 Października 2017 #477809 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Nick: PomidorWiek: 16Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem i to nie raz.Znajomość AMXX (W skali 1-10):8Staż w CS-sie: około 4-5 latSteam / NonSteam: Steam i nonsteamDlaczego Ty: Poniewaz, jestem codziennie aktywny na serwerze, przestrzegam regulaminu, zna mnie dużo osob na serwerze, mam doswiadczenie w adminowaniu. Jest tylko 2 adminów z tego co widze (A*N*I*M*A*L*M*O*R*D i BullyShit). Kulturka jest wiec czemu by nie ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 godzKontakt: Steam/Forum/serwerLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Pomidor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 26 Października 2017 #477872 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 NA NIE. Wybacz Pomidorcio bo bo cie lubie gralismy sporo czasu dawno temu ale ty sie chyba nie zmienisz....KIedys straciles admina za zabawe mozna powiedziec przez moje skargi Mialem ci dac pozytywna opinie ale ostatnio podpadles mi minami ....wiec obalilem twoja znajomosc regulaminu.. chyba ze robisz to zlosliwie. Jedynie cie ratuje twoja kultura i doswiadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 29 Października 2017 #478377 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Jestem na NIE - Bany za miny - Małe Gt + Doświadczenie Edytowane 29 Października 2017 przez ℓιρтσиєq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi