Rynio Napisano 26 Października 2017 #477963 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) Nick: Rynio Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem jakieś 3 miesiące temu, oraz prowadziłem kiedyś z kumplem serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: Oj spory czas, dokładnie nie pamiętam, od małego się grało Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gdyż jestem często aktywny, na pewno wywiążę się z obowiązków, jestem też przyjazny dla innych graczy i po prostu umiem to robić ponieważ trochę doświadczenia mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:No długo na pewno co najmniej 4 godz, podkreślam conajmniej Kontakt: Steam: Rynio31 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/account/manage/ @Rynio podaj prawidłowy link do gt / Xiaulin Edytowane 27 Października 2017 przez Xiaulin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rynio Napisano 27 Października 2017 Autor #477979 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 (edytowane) 11 godzin temu, Rynio napisał: Przepraszam temat do zamknięcia pomyliłem serwery Edytowane 27 Października 2017 przez Rynio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi