Body. Napisano 28 Grudnia 2015 #374146 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Jako iż serwer aim/awp upadł może zrobimy jakis inny serwer jeżeli administracja się zgodzi ja bym proponował GG bądź DeathRun jak administracja sie zgodzi dajcie ankiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolinciu Napisano 29 Grudnia 2015 #374783 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Proponuję może obiecany wcześniej Diablo Mod B) Co powiecie na mój pomysł? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 29 Grudnia 2015 #374790 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Ile jeszcze razy będą te zbędne tematy z propozycją nowego serwera? Było już kilkanaście albo i kilkadziesiąt podobnych... Jeśli Administracja będzie robić coś nowego to da znać. Ciągle jedno i to samo, ciągle taka sama odpowiedź... :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Propsiq Napisano 29 Grudnia 2015 #374850 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Jestem na Nie nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Grudnia 2015 #375019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Obecnie żaden nowy mod nie powstanie. Mamy ostatnio mnóstwo zajęć + dodatkowy serwer = dodatkowe koszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Grudnia 2015 #375020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi