TYR4N Napisano 1 Listopada 2017 #478820 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Twój nick podczas gry : TYR4N godzina : okolo 17 data: 31.10.2017 Mapa: css_mirage STEAM_ID / IP:http://steamcommunity.com/id/szymonbomba/ sory nie mam cs 1.6 na steam Uzasadnienie: dostale bana za wstawianie screenshot na mullti heada u mnie na laptopie nie mam czegos takiego jak screenshot chcialbym zeby ten ban zostal odwolany spedzilem na tym serwerze ponad 109 godzin wiec dopiero jak wszedlem do top 10 to zaczynalo sie ta gorka zostawalem zglaszany za rozne zaczy np : utrudniam gre aim bot albo za spid hack wiec moim zdaniem nie wiem oco chcodzi prosze o odwolanie bana prosze o najszybszą odpowiedz albo wyslac kontakt do bullyshita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 1 Listopada 2017 #478824 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Masz już jeden temat założony, tam masz wszystko napisane co masz zrobić. @Missia @BORN2KILL. dajcie zamek i ewentualnie coś więcej. http://multi-head.pl/topic/87940-odwolanie-od-bana-pomylka/?tab=comments#comment-478815 Edytowane 1 Listopada 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYR4N Napisano 1 Listopada 2017 Autor #478825 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 ie moge tego znalezc co mam zrobic napisz teraz plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Listopada 2017 #478834 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 @TYR4N Tutaj masz opisane co powinieneś zrobić. Pamietaj o tym, aby nie zakładać kolejnego tematu tylko wypowiadać się w tamtym. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Listopada 2017 #478835 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi