TYR4N Napisano 4 Listopada 2017 #479335 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Nick:TYR4NWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem):brakZnajomość AMXX (W skali 1-10):4Staż w CS-sie:NonSteamDlaczego Ty:chciał bym udoskonalać serwer i pomagac nowym graczomCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2,3 godzinyKontakt: Link do GameTracker'a:https: //cache.gametracker.com/player/TYR4N/80.72.40.110:27027/ napisz tylko oco chodzi z kontaktem nr telefonu czy co bo nwm dac email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 5 Listopada 2017 #479456 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 NA NIE zbyt krotko na serverzer brak doswiadczenia slaba znajomosc amx za to jestes szczery nie krecisz jak inni nie masz banow Jak dla mnie za wczesno podanie poducz sie amx a wtedy bd na TAK .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 5 Listopada 2017 #479510 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Jestem na Nie slabz staż na serwie amx słabo poducz sie komend admina pograj na serwerze daj sie poznac Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 6 Listopada 2017 #479642 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Jestem na NIE - Małe GT - Słabo z AMXX - Brak doświadczenia Graj więcej na serwerze, daj się poznać, poducz się AMXX i wszystko będzie ok :> Złóż podanie za 2 tyg. Życzę powodzenia Edytowane 6 Listopada 2017 przez ℓιρтσиєq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Listopada 2017 #479648 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Przymknę podanie na tydzień - wykorzystaj ten czas na zintegrowanie się z graczami i adminami TYR4N dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi