Möller Napisano 5 Listopada 2017 #479461 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Wzór podania: Nick:Möller Wiek:16 Znajomość AMXX (x/10):10/10 •Doświadczenie• Jakie Nabyłem. +Prawidłowe Wgrywanie Paczek +Prawidłowe Wgrywanie Sklep SMS +Prawidłowe Wgrywanie AmxBansa na serwer. +Tworzenie własnych paczek +Edytowanie plików .sma +Prawidłowe Nadawanie Admina (Pestka) +Edytowanie Vip.txt (Bułka z mleczkiem) +Prawidłowe Wgrywanie Modelów +Prawidłowe wgrywania modułów +Prawidłowe Wgrywanie AntyCheata +Prawidłowe Wgrywanie Roundsound'ów +Prawidłowe Wgrywanie Sprite s +Prawidłowe Dodawanie cvarów Staż na forum:1 dzień tak wiem ale nadrobie dajcie mi szansę będę również się udzielał w strefie AMXX Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?:Ponieważ umiem edytować pliki .sma umiem również wgrywać pluginy edytować vipy wgrywać mapy modele roundsoundy sam prowadziłem serwer na którego zrobiłem własną paczkę Only DD2 wgrałem AntyCheata AmxBans i sklep SMS był podłączony pod forum jak j również pod serwer na którym grało codziennie po 15-20 osób a slotów ogólnie było 25 no więc fajnie się grało odpalow nie było bo AntyCheata był w AmxBansie Na stronie wyskakiwały powody np Sieć.pl [ONLY DD2][VIP][RULETKA][MODELE][/HP] @1shot1kill Więc doświadczenie duże mam. Kontakt: Steam, PW, ShoutBox Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi