kardasq Napisano 5 Listopada 2017 #479487 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Kurde dałeś mi chyba bana ja nie wiem za co gram 2 dzien nie uzywam jakis CHitów nie wiem po co a nie wiem jak wstawic screeny nie umiem. to oznazca ze premium kupilem na jeden dzien chyba nie słusznie mnie osądziłeś ;/ Odpisz jak mozesz czy to tak juz na zawsze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Möller Napisano 5 Listopada 2017 #479488 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Zastosuj się do wzoru jeżeli masz jakiś problem to wyjaśnij to w dziale skarg serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2017 #479489 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Ban nie ode mnie, screeny musisz tylko wrzucić, juz Ci daje gdzie je wstawic i jak znaleźć http://multi-head.pl/forum/128-cod-400/ Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2017 #479490 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi