Av3K Napisano 13 Listopada 2017 #480966 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 (edytowane) Nick: Av3K Wiek: 22 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Bardzo duże, robiłem ts3 od podstaw, znam się na kodowaniu i wszystkich funkcjach ts'a. Więc umiem bardzo dużo, jeśli chodzi doświadczenie. Posiadasz mikrofon?: Posiadam Dlaczego własnie Ty?: Jak wyżej pisałem, znam się na tym bardzo dobrze, siedzę codziennie na ts. Dużo osób mnie już poznało i nie mam z nikim spiny. Zawsze jest super atmosfera, dużo śmiechów, gdy trzeba być poważnym to się jest, staram się pomagać innym, gdy tylko ktoś potrzebuje pomocy. Zawsze jestem dostępny i szybko zareaguję. Myślę, że tyle wystarczy w pisaniu, lepiej udowodnić. Staż na sieci: 2 lata Co wprowadzisz na naszego Ts?: Jeszcze lepszą atmosferę, konkursy i różne ciekawe pomysły. Wszystko jest się w stanie zrobić. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Av3K Gr4nd i Mysiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr4nd Napisano 13 Listopada 2017 #480970 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na TAK + Doświadczenie + Pomocny + Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #481000 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na nie. Jesteś anonimową jak dla mnie osobą, moim zdaniem są lepsze osoby na stanowisko, w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiaa Napisano 13 Listopada 2017 #481009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak + Miły + Ogarnięty + Pomocny + Doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Listopada 2017 #481014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Wiem na co Cię stać, ale na chwilę obecną wydaje mi się że to zdecydowanie za szybko. Można z Tobą kulturalnie porozmawiać, nie sprawiasz żadnych problemów, ale niestety na ten moment są lepsi kandydaci. Życzę Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Listopada 2017 #481050 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Jestem na Nie. Są lepsi kandydaci na to stanowisko, powróciłeś całkiem niedawno i kojarze ciebie tylko z pisanych wszędzie podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Listopada 2017 #481059 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Avek to tak +Jesteś ogarnięty +Nie sprawisz problemów +Pomagasz -/+Kultura Ale na chwile obecnie są lepsi kandydaci wiec spróbuj w następnej rekrutacji. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481125 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481126 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi