Av3K Napisano 13 Listopada 2017 Admin CS 1.6 ONLY DD2 #480966 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 (edytowane) Nick: Av3K Wiek: 22 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Bardzo duże, robiłem ts3 od podstaw, znam się na kodowaniu i wszystkich funkcjach ts'a. Więc umiem bardzo dużo, jeśli chodzi doświadczenie. Posiadasz mikrofon?: Posiadam Dlaczego własnie Ty?: Jak wyżej pisałem, znam się na tym bardzo dobrze, siedzę codziennie na ts. Dużo osób mnie już poznało i nie mam z nikim spiny. Zawsze jest super atmosfera, dużo śmiechów, gdy trzeba być poważnym to się jest, staram się pomagać innym, gdy tylko ktoś potrzebuje pomocy. Zawsze jestem dostępny i szybko zareaguję. Myślę, że tyle wystarczy w pisaniu, lepiej udowodnić. Staż na sieci: 2 lata Co wprowadzisz na naszego Ts?: Jeszcze lepszą atmosferę, konkursy i różne ciekawe pomysły. Wszystko jest się w stanie zrobić. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Av3K Gr4nd i Mysiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr4nd Napisano 13 Listopada 2017 #480970 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na TAK + Doświadczenie + Pomocny + Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #481000 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na nie. Jesteś anonimową jak dla mnie osobą, moim zdaniem są lepsze osoby na stanowisko, w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiaa Napisano 13 Listopada 2017 #481009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak + Miły + Ogarnięty + Pomocny + Doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Listopada 2017 #481014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Wiem na co Cię stać, ale na chwilę obecną wydaje mi się że to zdecydowanie za szybko. Można z Tobą kulturalnie porozmawiać, nie sprawiasz żadnych problemów, ale niestety na ten moment są lepsi kandydaci. Życzę Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 14 Listopada 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #481050 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Jestem na Nie. Są lepsi kandydaci na to stanowisko, powróciłeś całkiem niedawno i kojarze ciebie tylko z pisanych wszędzie podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Listopada 2017 Donator Premium #481059 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Avek to tak +Jesteś ogarnięty +Nie sprawisz problemów +Pomagasz -/+Kultura Ale na chwile obecnie są lepsi kandydaci wiec spróbuj w następnej rekrutacji. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 Premium #481125 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 Premium #481126 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi