JRR` Napisano 14 Listopada 2017 Premium #481249 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Aby zostac Moderatorem TS3 nalezy spełniac podane nizej wymagania. - Minimum roczny staz na forum - Mam wiecej niż roczek - Posiadanie mikrofonu - Mam łoki toki - minimum 150 postow na forum - miałem w ciul, ale był "crash" forum. - 16 lat / mutacja - No mam mam - aktywny udział w zyciu forum oraz TS3 - Oczywiście, że tak. - brak konfliktow z wyzsza administracja - Tylko kilka permów od Mastera i w sumie każdy mnie kocha i uwielbia - brak aktywnych ostrzeżeń na forum - Już wykupiłem. szczepan4598, wandi i Maajkeel dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 Premium #481258 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji JRR` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 Premium #481259 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi