Gruby_xD Napisano 28 Grudnia 2015 #373783 Napisano 28 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Gruby_ Godzina, data zdarzenia:11:56 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Dostalem bana za kladzenie min na bs ktorych wgl nie mialem. Prosilbym administracje aby admin WoJtAs pokazal demko jak klade miny.
dealan4 Napisano 28 Grudnia 2015 #373903 Napisano 28 Grudnia 2015 Położyłeś minę koło choinki, na górze w domku z bs'em.. Myślisz, że to sobie z palca wyssałem ? Po prostu nie żyłem i latałem po mapie pływającą kamerą. Kiedy zauważyłem tą minę, było 6 sekund do wybuchu bomby to nie zdążyłem wpisać komendy nagrywania dema, a gdy chciałem zrobić snapshoota to gra mi się zawiesiła i zminimalizowała, lecz twój nick widniał na minie.. Wszystko widać na demku z HLTV, do którego każdy ma dostęp i może to sprawdzić. Ja je obejrzałem i w nim zrobiłem dwa ss'y jak akurat zginąłeś w tym momencie. Odkąd jestem tu administratorem nie było na mnie żadnej uznanej skargi, żadnego odwołania i nie miałem żadnego ostrzeżenia to chyba logiczne, że nie robię niczego bezpodstawnie. Niech ktoś z UBT przejrzy demo i sam zobaczy. Link do dema HLTV oraz tych dwóch ss'ów: http://www36.zippyshare.com/v/duKHV8X8/file.html
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
28 Gru
2
Najaktywniejsi w tym temacie
dealan4 1 post
Gruby_xD 1 post
Popularne Dni
28 Gru 2015