Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej :hi:

Mam na laptopie windowsa 7, ale chcę go przeinstalować na XP. Jestem w tym ciemny i byłbym wdzięczny jakby ktoś mi wytłumaczył krok po kroku jak to zrobić.

Z góry dziękuje :lama:   

Napisano

Podstawowe pytanie - masz obraz XP z kluczem który możesz zainstalować + sterowniki pod XP dla swojego sprzętu? Reszta to pikuś, nagrywasz płytę albo pen i bootujesz w biosie/uefi ;d 

Napisano
19 minut temu, SUNN. napisał:

Podstawowe pytanie - masz obraz XP z kluczem który możesz zainstalować + sterowniki pod XP dla swojego sprzętu? Reszta to pikuś, nagrywasz płytę albo pen i bootujesz w biosie/uefi ;d 

Plyte mam z kluczem, a sterowniki są wgrywane razem(chyba), a te bios/uefi to nie rozumiem xddd

Napisano
1 godzinę temu, LOVASSS napisał:

Ustawienia biosu, przy uruchamianiu systemu. Tam musisz ustawić z czego chcesz odpalać WIndowsa. Jak masz na płycie to musisz przestawić, żeby odpalało się z płyty. :D Tłumaczyłem Ci to już. 

Klikałem orzy odpalaniu laptopa każdy możliwy przycisk odpowiadający za to, ale nic się nie działo :/ gdzieś na jnternecie czytalem, ze przeinstalowanie takiego windowsa jest niemozliwe :/

Napisano
9 minut temu, Doman napisał:

gdzieś na jnternecie czytalem, ze przeinstalowanie takiego windowsa jest niemozliwe

Oficjalny downgrade nie jest możliwy ale normalną drogą można to zrobić, pod warunkiem że Twój komputer w ogóle obsługuje XP (to jest zabytek).

10 minut temu, Doman napisał:

Klikałem orzy odpalaniu laptopa każdy możliwy przycisk odpowiadający za to, ale nic się nie działo

To pewnie jest albo pod DEL albo pod F1-F12, wygogluj sobie który przycisk odpowiada za wejście do biosa albo boot menu na Twoim lapku.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...