nudes from city Napisano 15 Listopada 2017 #481363 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) Nick: czeno to kutes z miasta nudesWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem): Administrator na wielu modyfikacjach cs 1.6Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocne 7Staż w CS-sie: Około 7 latSteam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Cześć , nazywam się Patryk. Chciałbym zostać tutaj administratorem ponieważ: Jestem w miarę aktywny , moja kultura jest na poziomie, potrafię odróżnić hajta od skill'owego gracza, jestem wyrozumiały, spokojny rozumiem politykę admina. Zapoznałem się z regulaminem serwerowym jak i forumowym. Posiadam 2 bany : 1 za ss'y , drugi za skan płotu powód- nie wiedziałem że nie można, może nie gram za długo ale w miarę pomagam graczom. Gram około 5 dni.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny , w weekend staram się więcej.Kontakt: gg 47616198 ,pw , steam , fb ale tutaj raczej nie podam.Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/czeno to kutes z miasta nudes/80.72.40.110:27027/ Eldorado to mini mapa? wypowiadasz się a nie wiesz. Hmm gram zapewne więcej niż ty w tą grę, chociażby sprawdź ile waży ta mapa, jeżeli jesteś taki mądry. Edytowane 15 Listopada 2017 przez nudes from city Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 15 Listopada 2017 #481372 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) Na NIE . Zbyt krotko na serverze . Moze i grales na innych naszych serverach ale cie nie kojarze. Byles adminem i nie wiesz ze na mini mapach nie skanuje sie z respa na resp i nie stawia SG. @nudes from city dla mnie to mala mapa do tego respy naprzeciw siebie . Chyba nie do końca potrafisz interpretować regulamin lub go nie znasz. Edytowane 15 Listopada 2017 przez Darshil .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 15 Listopada 2017 #481393 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Jestem na Nie Za krótko grasz Coś tam zglasza na u@ Złóż podanie za jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi