umiem grac? Napisano 28 Grudnia 2015 #373632 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam, spotkał mnie pewien problem z którym nie mogę sobie poradzić... Mianowicie mam na komputerze folder z plikami CS GO, zgrywałem je od kolegi na niedługo przed tą aktualizacją z rewolwerami, więc po odpaleniu steam powinien pobrać tylko aktualizacje, a ten udaje ze nie widzi plików i zaczyna pobierać ponad 5 GB gry od nowa... Mój internet nie za bardzo na to pozwala, więc moje pytanie jest takie: Czy da się jakoś naprowadzić steam na te pliki czy coś w tym stylu żebym nie musiał pobierać całej gry od nowa? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Stycznia 2016 #377069 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Stycznia 2016 #377070 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi