wandi Napisano 27 Grudnia 2015 #373573 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 W dniu dzisiejszym z rangą żegna się @, nie dziękujemy za współprace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 27 Grudnia 2015 #373590 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Wandi wszystko ladnie pieknie ale pozostaw sobie docinki "nie" dziekujemy dla siebie bo nie milo sie to czyta ! @ to moze wreszcie bys to ogarnal a nie notki dodajesz ja sie pytam tym masz chlopie jakis problem do mnie ?? to dawaj na pw bo ze masz moda mnie to lotto a nie bede syfu pral na publiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Grudnia 2015 #373763 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi