WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373572 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Link: https://www.youtube.com/watch?v=FcVUA50jLaI Tekst: Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Dwa tygodnie już z nią chodzę, Nawet nie dała pomacać. Myślę sobie: "Dzisiaj Twoja Ostatnia szansa". Nie chcę więcej czasu tracić, Mogę nawet Ci zapłacić. Ene, due, rike, fake! Weź tego śmierdziela w łapę! Ciuralla, ciuralla Weź mojego siuralla Dziewczyno, za pół stówy, To ja chcę bez gumy! Ciuralla, ciuralla Weź mego siuralla. Mówię do typiary: "Weź, świnio, nie rób siary!" Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Czy coś ze mną jest nie tak, Czy ty jesteś pojebana? Zobacz, kochana - Klęczę na kolanach. Teraz wszytko w Twoich rękach, Jak można, to też w ustach. Kazimierzu Wielki, pomóż! Banknot kładę tutaj. Ciuralla, ciuralla Weź mojego siuralla Dziewczyno, za pół stówy, To ja chcę bez gumy! Ciuralla, ciuralla Weź mego siuralla. Mówię do typiary: "Weź, świnio, nie rób siary!" Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... A mówiła, że mnie kocha, Nie to nie, łachy bez. Wyluzuj, eks Gała to nie seks Na rozstanie tylko nara. Sama tego chciała. Jak wyciągnąłem fujarę, Nawet na nią nie spojrzała! Ciuralla, ciuralla Weź mojego siuralla Dziewczyno, za pół stówy, To ja chcę bez gumy! Ciuralla, ciuralla Weź mego siuralla. Mówię do typiary: "Weź, świnio, nie rób siary!" Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Ciuralla, ciuralla, ciuralla, ciuralla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sKeT Napisano 21 Stycznia 2016 #386525 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dla innych może być śmieszne ale dla mnie ta piosenka jest z byt idiotyczna ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Stycznia 2016 #386943 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Humor" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi