MARCINKSYS Napisano 27 Listopada 2017 #483299 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Nick: otsochodziWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Jestem byłym adminem jak i opiekunem tego serwera, przez ostatnie lata bywałem na wielu serwerach jeszcze adminem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9Staż w CS-sie: 11 lat Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Serwer ostatnio jest w kiepskiej sytuacji, non stop można zobaczyć kogoś odpalonego czy kogoś kto tylko wyzywa. Wcześniej zrezygnowałem z powodu mocnego urazu, teraz mam trochę czasu bo go leczę. Jestem chętny by przywrócić tu najlepsze czasy.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2hKontakt: Steam, forum, fbLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/otsochodzi/80.72.40.110:27026/ Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mix1947 Napisano 27 Listopada 2017 #483302 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Ja bym odrazu mu dał etat opiekuna ^^ jak był tutaj było git, przywróćmy FFA do porządku MARCINKSYS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Listopada 2017 #483304 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Daj SID na PW, w 5 minut z 0 adminów zrobi się 3 xd Powodzenia w reanimacji serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Listopada 2017 #483307 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi