^^Spokuś^^Eluś^^ Napisano 27 Grudnia 2015 #373480 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nick: Spoko Men Wiek: Teraz Ogólnie mam 17 Lat Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli chodzi o doświadczenie to mam bardzo dobre, byłem już na innym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: Staż w Counter Strike 1,6 mam 7lat a w CS GO 1,5 roku. Steam / NonSteam: Mam Steama nazwa: Maciek Z Kranu Dlaczego Ty:Ponieważ lubie grać na tym serwerze i jak wchodze rano i wieczorem nie ma adminow,i jest brak kultury,ludzie klna przezywają siebie nawzajem grają na czitach i zgłaszam to na u@. Lubie kulture Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie poświecam 5/6h niezaleznie czy jest weekend czy dzien roboczy. Kontakt:GG: 1264247:Steam Maciek Z Kranu, Emile wp:[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 27 Grudnia 2015 #371471 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na Nie Powody: -Brak Linku Do Gt -Konto Pod Podanie Co Wskazuje Posty: 1 [*]Czas Online: 10m Płeć:Mężczyzna Skąd:Gniezno Gram na:COD 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 27 Grudnia 2015 #373507 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na NIE -nie widziałem cie jeszcze na serwerze -brak GT -jesteś z nami za krótko by ubiegać się o posadę admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373522 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na nie Powody? 10 Minut Koleje twoje konto pod podanie... Zerowa aktywność... ITD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Grudnia 2015 #373587 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Kpisz z nas tym podaniem? Ban za multikonto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Grudnia 2015 #373588 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi