mlonas Napisano 27 Grudnia 2015 #373347 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 nie gram na dd2, ale zapytam się tu, bo więcej tu osób gra ^^ od dzisiaj coś mi się stało z dźwiękiem w cs, a mianowicie dźwięk idzie tylko przez soprany w głośnikach. z początku myślałem, że to głośniki mi nawaliły, ale muzyka gra normalnie. config nie mógl się zmienić, bo jest tylko do odczytu. pomożecie coś? bo w taki sposób to grać się nie da. totalnie 0 skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Grudnia 2015 #373391 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Stycznia 2016 #377399 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Stycznia 2016 #377400 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi