TPS Trawa Pali Stresy Napisano 27 Grudnia 2015 #373343 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Siemka ! Mam problem.... Kupiłem klasę premium Zabójca tylko, że na serverze i wszystko ładnie wpisywałem wysłałem sms i jak chciałem wpisać kod to się zmieniła mapa więc znowu wszytko ustawiłem i wpisałem ten kod, ale po zmianie mapy nie dostałem tej premki I jest problem bo w moim telefonie wszystkie przeczytane wiadomosci odrazu się kasują i nie mam tego kodu i nwm czy to bd problem. Proszę o pilny kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 27 Grudnia 2015 #373358 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Skontaktuj sie z włascicielem 1shot1kill - petzoR on Ci pomoze bo kody na premki są z jego hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373402 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Skontaktuj sie z włascicielem 1shot1kill - petzoR on Ci pomoze bo kody na premki są z jego hostingu A gdzie mogę się z nim skontaktować jeśli można wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 27 Grudnia 2015 #373406 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 A gdzie mogę się z nim skontaktować jeśli można wiedzieć ? Wchodzisz na strone 1sho1kill.pl piszesz do petzoR na gg albo e -mail tam gdzies jego kontakt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Grudnia 2015 #373458 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 pisz do S@ H@ ops lub opiekuna serwera na pewno Ci pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudnia 2015 #373513 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudnia 2015 #373514 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi