sniegus Napisano 27 Grudnia 2015 #373315 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Witam, mam pewien problem z komendą "fps_override" otóż po wpisaniu dwóch komplikacji komend "fps_max 999" oraz "fps_override 1" w grze tracę do 30 nawet 40 "out" do tego recoil jest nie do ogarnięcia po wypuszczeniu full auto strzały latają po niebie mam także fixy że zatrzymuje mnie na kilka sekund w miejscu nie wiem czy to problem sprzętu czy czegoś innego. Może ktoś miał podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Stycznia 2016 #377391 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Stycznia 2016 #377393 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi