Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2015 #373306 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 27.12.2015 około 30-50 minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: Admin Roben COD MOD 400 Dowody: http://www100.zippyshare.com/v/D2LSRLqs/file.html Świadkowie: cały serwer Uzasadnienie: Cały serwer, otóż była grana mapka dust2002, dobrze mi szło, fajne staty, ale kolejny raz komuś się to nie spodobało, tym razem adminowi Roben, zaczeła się nowa runda, odpalam predatora, zanim doleciałem aby zabić wroga nie mineło 7 sek, demko prosze odglądać od 19:35 wystarczy 20 sek, widać czas rozpoczęcia rundy i czas gdy zabijam wroga, akurat pech chciał że serwer padł i forum też, więc nie widac postaci, ale za to widac kille w prawym górnym rogu ekranu, co do admina to proszę o ukaranie, bo jak narazie to serwer schodzi na psy takimi banami, większość osób woli odpuścić i nie udzielać się na forum swoich racji, ale nie ja. Pozdrawiam ps. Można prosić o jakieś dane na temat ostrzeżeń adminów ? (link) EDYCJA : demko od 21:45 pomyliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373426 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Gracz ginie w czasie 2:21 tzn po 9 sekundach od początku rundy. @@Roben wyjaśnij nam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 27 Grudnia 2015 #373455 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Po głębszej analizie dema zwracam honor dla Burniego i przyznaje się do błędu spóźniłem się" 2 s" Sora. Źle zrobilem mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373497 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Prosimy następnym razem zwracać uwagę na czas i zbyt pochopnie nie banować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2015 #373498 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi