Wychowany W Gronie Ninja Napisano 27 Grudnia 2015 #373230 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Wychowany W Gronie Ninja Godzina, data zdarzenia: Nwm, pierwszy raz na serwer wbijałem Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: Your IP : ' 195.248.246.245 ' Uzasadnienie: wbijam pierwszy raz na serwer a tam ze mam bana i jakis inny nick -,- Wycinek z konsoli : [AMXBans] ============================================== [AMXBans] You are banned from this Server ! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dancer [AMXBans] Reason : ' Czitujesz. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteanID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 195.248.246.245 ' [AMXBans]=============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Grudnia 2015 #373340 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 @Mentosik. powiedz mi co ja mam tłumaczyć? Ban sprzed kilku miesięcy i co ja mam z tym niby zrobić? Na odwołanie są 24 czy tam teraz 48h, a to że IP to samo co zmieniły się procedury? Aktywny ban, UB nie będzie, chyba że zrobi to co trzeba aby je otrzymać... http://scr.hu/5biw/nn8us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wychowany W Gronie Ninja Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373352 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 To co mam zrobic zeby distac ub za czyjes czytowanie !!?? Dno... -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Grudnia 2015 #373359 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 @@NumberOne wytłumacz tą sytuację masz na to 24h :facepalm: @@NumberOne sory za to zamieszanie. A Ty graczu zresetuj ip i wracaj do gry poniewaz ban jest nie twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wychowany W Gronie Ninja Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373399 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 @@HaZarD974 Zrobilem tak jak pisales i nie dziala Wbija mi na serwer na 1min i pozniej znowu Wyskakuje to samo Dajcie mi normalnie ub Ten koles juz raczej nie wroci A jak tak to dostanie znowu bana A i tak pewnie mial zmienne ip Plz -,- Chce pograc bo kumpel chwali serwer -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 28 Grudnia 2015 #374076 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Jedyna szansa na UB to możliwość jego wykupienia u czerwonych bądź zrobienie 100 reklam dla sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 28 Grudnia 2015 #374077 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi