YoshyAvi Napisano 27 Grudnia 2015 #373166 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nick: FullConTroll :* Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże byłem adminem na serverach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Sporawo około 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ja ponieważ zadbał bym o pożadek na serverze. Dbałbym o kulturę , miłą grę i atmosferę oraz pilnował żeby żaden cziter nie wszedł na server. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Z 9 dobrych godzin Kontakt: Steam F!#k Out#* Nie mam duzo przegranych godz w grze ale nadrobie to jak najszybciej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoshyAvi Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373176 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Przepraszam was przespomyłkę złożyłem podanie nie natą mape złozyłem ponowne na only dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 27 Grudnia 2015 #373300 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Prosze o Zamkniecie tego tematu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi