Azreall Napisano 4 Grudnia 2017 #484769 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Nick: Azreal Wiek: 15.5 15 grudnia 16 Doświadczenie (w byciu adminem): około 3 lat na jednej z sieci serwerów, również tutaj pełnił funkcje admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: Nie wiem, z 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Aktywność w moim przypadku jest ogromna co do servera wiem ze moje gt nie powala ale postaram się poprawić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Spokojnie 4-5 h Kontakt: forum,stean,gg Link do GameTra'a:cker https://www.gametracker.com/player/Azreal/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugo ! Napisano 4 Grudnia 2017 #484775 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Na nie : - słaba kultura (masz dużo banów za słowa, dajesz zły przykład innym ) - nie wyróżniasz się z pośród innych graczy - nie znasz regulaminu serwera ( często skaczesz po txt ) - nie grasz regularnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 4 Grudnia 2017 #484779 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Na Nie: -nie wyróżniasz się, daj się poznać graczom -gt słabe -nie rozwinąłeś swojej wypowiedzi na temat Dlaczego Ty na admina -regulaminu serwera nie znasz +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 4 Grudnia 2017 #484791 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ja również jestem na NIE - Słaba aktywność - Nie zapoznałeś się z regulaminem + Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Grudnia 2017 #485009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi