WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373160 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 W tym temacie piszcie gdzie jak i dlaczego wasze pupile znaleźli się u was Ja zaczynam: Mój piesek to suczka, ma 3 lata u mnie jak u brata i siostry znalazła się w jeden m sposób na gwiazdkę Znalazła się także z powodu że były "NIEDOJEBANY" pan dwóch zakochanych psów wyrzucił ich dzieci jak tą parę za okno w zimę. Pieski znaleźli się w schronisku dzięki Pani która zadzwoniła i zawiozła te bezbronne pieski. Do nas trafiła gdy miała nie całe 4 dni Niestety takie "Niedojeby psów" się trafiają i wyrzucają psy za okno w zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 27 Grudnia 2015 #373162 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Niedojeby psow... Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373193 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Tak mowie na tych którzy wywalają zwierzęta za okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 27 Grudnia 2015 Donator #373219 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Ja mogę powiedzieć że za czasów młodości miałem istne ZOO w domu od zwierzątek domowych po te egzotyczne teraz mam pieska bulteriera ma dopiero 3 miesiące i jest prze słodziutki chociaż sporo broi ale to taka rasa myślę że kiedy dorośnie to będę z nim trenował a znalazł się u mnie przez przypadek bowiem kolega napisał do mnie że ma dla mnie mały prezent bo on nie da rady go zatrzymać u siebie (pomyślałem sobie że pewnie chodzi o jakieś używki :wegorz:) ale jednak się zdziwiłem kiedy zobaczyłem szczeniaczka bez zastanowienia podziękowałem koledze za ten prezent i zabrałem go do domu na drugi dzień zakupiłem potrzebne rzeczy do utrzymania tego malca i tak jest do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373221 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 skaycik- - interesujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi