WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373160 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 W tym temacie piszcie gdzie jak i dlaczego wasze pupile znaleźli się u was Ja zaczynam: Mój piesek to suczka, ma 3 lata u mnie jak u brata i siostry znalazła się w jeden m sposób na gwiazdkę Znalazła się także z powodu że były "NIEDOJEBANY" pan dwóch zakochanych psów wyrzucił ich dzieci jak tą parę za okno w zimę. Pieski znaleźli się w schronisku dzięki Pani która zadzwoniła i zawiozła te bezbronne pieski. Do nas trafiła gdy miała nie całe 4 dni Niestety takie "Niedojeby psów" się trafiają i wyrzucają psy za okno w zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 27 Grudnia 2015 #373162 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Niedojeby psow... Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373193 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Tak mowie na tych którzy wywalają zwierzęta za okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 27 Grudnia 2015 #373219 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Ja mogę powiedzieć że za czasów młodości miałem istne ZOO w domu od zwierzątek domowych po te egzotyczne teraz mam pieska bulteriera ma dopiero 3 miesiące i jest prze słodziutki chociaż sporo broi ale to taka rasa myślę że kiedy dorośnie to będę z nim trenował a znalazł się u mnie przez przypadek bowiem kolega napisał do mnie że ma dla mnie mały prezent bo on nie da rady go zatrzymać u siebie (pomyślałem sobie że pewnie chodzi o jakieś używki :wegorz:) ale jednak się zdziwiłem kiedy zobaczyłem szczeniaczka bez zastanowienia podziękowałem koledze za ten prezent i zabrałem go do domu na drugi dzień zakupiłem potrzebne rzeczy do utrzymania tego malca i tak jest do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 Autor #373221 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 skaycik- - interesujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi