KroniXXX Napisano 6 Grudnia 2017 #484979 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: KroniXXXWiek: 18Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem naprawde na wielu serwerach o rożnych trybach/modach w stylu cod mod/jailbreak/surf/deathrun/ffa itp a także posiadałem własne serwery a nawet serwerownie w miare rozwiniętą Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: W cs'a gram od 2010 z licznymi przerwami ale te przerwy nie trwały dłuzej niz miesiąc z sentymentu wracam za kazdym razem Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ często zaczynam gre w godzinach porannych gdzie adminów prawie nie ma także byłem częstym graczem na starej wersji coda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak naprawde zalezy to od mojego wolnego czasu ale mysle ze spokojnie stałe 3/4 h Kontakt: Steam/Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/KroniXXX/80.72.40.110:27008/ Ps: Z góry dziękuje za każdą wypowiedz czy tą negatywną czy pozytywną Edytowane 6 Grudnia 2017 przez KroniXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Grudnia 2017 #485006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Grasz na serwerze regularnie od 3 dni. Zdecydowanie za szybko na podanie. Daj się poznać, pograj dłużej i zapraszam za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Grudnia 2017 #485007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi