Ganja Mafia1992 Napisano 27 Grudnia 2015 #373135 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 1. Imię: Szymon 2. Kontakt: steam, pw, fb, gg 3. Lokalizacja: Kartuzy Stolica Kaszub 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 1-4h 5. Posty (min.400 sensownych): brakuje 8 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na forum oraz pilnować, by nikt z graczy nie łamał regulaminu. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Zależy od H@ jaki dział mi przydzieli. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: posiadam 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: posiadam 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 3 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem osobą spokojną, uczciwą, potrafiącą zająć się wieloma rzeczami na forum, które sprawiają mi satysfakcję. Mam poczucie humoru, jestem również stanowczy i chętny do pomocy. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Zajmowałem się na poprzednich sieciach stanowisko moderatora. Z skryptem ipb radzę średnio tak na 6,5-7 ocena, ale jak człowiek chce to się szybko nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Grudnia 2015 #373139 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 :facepalm: Wracasz odchodzisz wracasz odchodzisz na nie. lekki łowca rang,skladasz podanie na admina,zaraz na moderatora,a niedawno odszedles. Podanie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373142 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Na nie Powody?: Jak napisał Hazard nademną Przychodzisz, odwracasz się od forum, przychodzisz i tak co chwilę. A co będzie jak dostaniesz Moderatora i odejdziesz? Zaniedbasz swoje obowiązki. A forum straci graczy. Nie warto tak ryzykować , przychodzisz i idziesz przychodzisz i idziesz... Sory Kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 27 Grudnia 2015 #373143 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Wiesz Szymonie, że Cię lubię, ale muszę być na NIE. Zbyt szybko rezygnujesz ze swoich rang... Na admina w ciągu roku 7 razy składałeś... Na redaktora też już kilka razy... Jaką mamy pewność, że po tygodniu Ci się znowu nie znudzi i nie zrezygnujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 27 Grudnia 2015 #373144 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Niestety ale jestem na nie odchodzisz i wracasz jak łowca rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 27 Grudnia 2015 #373156 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Każdy musi odejść i wrócić. On odszedł bo miał dużo na głowię, sam nawet pisał w jakimś tam poście. Szymon jest osobą miłą i pomocną. Praktycznie wszystkie wymaganie spełnia. Ja jestem na TAK, każdemu należy się szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Grudnia 2015 Premium #373164 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 jestes spoko ziomek ale niestety musze dac nie odchodzisz i wracasz, stanowisko moderatora jest bardzo odpowiedzialna funkcja i nie ma pewnosci czy znow nie zrezygnujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Grudnia 2015 #373179 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Dopiero wróciłeś, niestety podanie nie na miejscu. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi