Ganja Mafia1992 Napisano 27 Grudnia 2015 #373135 Napisano 27 Grudnia 2015 1. Imię: Szymon 2. Kontakt: steam, pw, fb, gg 3. Lokalizacja: Kartuzy Stolica Kaszub 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 1-4h 5. Posty (min.400 sensownych): brakuje 8 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na forum oraz pilnować, by nikt z graczy nie łamał regulaminu. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Zależy od H@ jaki dział mi przydzieli. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: posiadam 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: posiadam 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 3 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem osobą spokojną, uczciwą, potrafiącą zająć się wieloma rzeczami na forum, które sprawiają mi satysfakcję. Mam poczucie humoru, jestem również stanowczy i chętny do pomocy. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Zajmowałem się na poprzednich sieciach stanowisko moderatora. Z skryptem ipb radzę średnio tak na 6,5-7 ocena, ale jak człowiek chce to się szybko nauczy.
HaZarD Napisano 27 Grudnia 2015 #373139 Napisano 27 Grudnia 2015 :facepalm: Wracasz odchodzisz wracasz odchodzisz na nie. lekki łowca rang,skladasz podanie na admina,zaraz na moderatora,a niedawno odszedles. Podanie do odrzucenia
WherE Napisano 27 Grudnia 2015 #373142 Napisano 27 Grudnia 2015 Na nie Powody?: Jak napisał Hazard nademną Przychodzisz, odwracasz się od forum, przychodzisz i tak co chwilę. A co będzie jak dostaniesz Moderatora i odejdziesz? Zaniedbasz swoje obowiązki. A forum straci graczy. Nie warto tak ryzykować , przychodzisz i idziesz przychodzisz i idziesz... Sory Kolo
nynek Napisano 27 Grudnia 2015 #373143 Napisano 27 Grudnia 2015 Wiesz Szymonie, że Cię lubię, ale muszę być na NIE. Zbyt szybko rezygnujesz ze swoich rang... Na admina w ciągu roku 7 razy składałeś... Na redaktora też już kilka razy... Jaką mamy pewność, że po tygodniu Ci się znowu nie znudzi i nie zrezygnujesz?
SzatanPicolo Napisano 27 Grudnia 2015 #373144 Napisano 27 Grudnia 2015 Niestety ale jestem na nie odchodzisz i wracasz jak łowca rang
Albandi Napisano 27 Grudnia 2015 #373156 Napisano 27 Grudnia 2015 Każdy musi odejść i wrócić. On odszedł bo miał dużo na głowię, sam nawet pisał w jakimś tam poście. Szymon jest osobą miłą i pomocną. Praktycznie wszystkie wymaganie spełnia. Ja jestem na TAK, każdemu należy się szansa.
Master Napisano 27 Grudnia 2015 #373164 Napisano 27 Grudnia 2015 jestes spoko ziomek ale niestety musze dac nie odchodzisz i wracasz, stanowisko moderatora jest bardzo odpowiedzialna funkcja i nie ma pewnosci czy znow nie zrezygnujesz.
EvO Napisano 27 Grudnia 2015 #373179 Napisano 27 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Dopiero wróciłeś, niestety podanie nie na miejscu. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
27 Gru
8
Najaktywniejsi w tym temacie
nynek 1 post
Ganja Mafia1992 1 post