gość. Napisano 8 Grudnia 2017 #485309 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Nick:gość.Wiek:20Znajomość AMXX (skala 1-10):7Piszesz/edytujesz pluginy?:PiszeIle czasu poświęcasz na forum dziennie?:zależy od dnia np. w weekendy to od 7 do 24 a tak normalnie to ok 7 godzDlaczego Ty?:Bardzo chcę wam pomóc będę pomagał innym będę piał dużo pluginów mam już pare pomysłów ale jak dostane range napisze od razy je Coś od siebie:Narazie mam wolne w pracy (popażyłem ręke) i dniami siedze w domu to mam dużo czasu aby wam pomóc Edytowane 8 Grudnia 2017 przez gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Grudnia 2017 #485322 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 2 godziny temu, gość. napisał: Piszesz/edytujesz pluginy?:Pisze Szoł mi jor skils. Co to za pluginy, na jakie serwery, konkrety konkrety konkrety. Jedno podanie miałeś odrzucone, nie minęło 14 dni i kolejne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Grudnia 2017 #485323 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi