RandomPlay Napisano 14 Grudnia 2017 #486142 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nick: Rusek Wiek: 17 lat Doświadczenie: Nie startowałem jeszcze nigdy na admina z powodu że nie gram na innych serwerach tak dużo jak na tym Znajomość AMXX (W skali 1-10): Moją znajomość oceniam na 5. Staż w CS-sie: W Cs'a gram od około 3 lat. Steam / NonSteam: NonSteam ale czemu nie spróbować. Dlaczego Ty: Gram na tym serwerze codziennie po parę godzin i jeszcze nigdy nie sprawiałem problemów adminom oraz jestem kulturalny. Myślę że sporo graczy mnie kojarzy i lubi lecz myślenie nie często mi wychodzi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie poświęcam po 3-4h z powodu na szkołę lecz w czasie wolnego potrafię grać po 6-8h. Kontakt: Forum w grze, lecz w razie pilnego kontaktu mogę podać Fb. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Rusek/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tazor~ Napisano 14 Grudnia 2017 #486185 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 I Tak i Nie.. -Nonsteam -Wątpię w znajomość amxx -Spamisz na u@ o perki a nie wydaje mi się żeby u@ służyło do żebrania o perki prosiłem tyle razy i nie docierało.. +Wiek +Gt spoko +Zgłasza na u@ co nieco i nie widzę aby miał konflikt z jakimiś graczami. Obecnie zostanę neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlik Napisano 15 Grudnia 2017 #486304 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Ja jestem na nie -miałeś bany za skan, miny i przeklinanie co równa się z nieznajomością regulaminu -gt według mnie jak na admina słabe -brak doswiadczenia +wiek Nie wypowiem się na temat czy jesteś konfliktowy bo rzadko Cię widzę. Mimo wszystko, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi